At være rollemodel


 

“Jeg synes rollemodels projektet er et vanvittigt vigtigt og inspirerende koncept, at være en del af. Som rollemodel er jeg med til at give et ungt menneske, som har haft en turbulent og udfordrende opvækst, en mulighed for et frirum. For mig er det helt vildt givende og inspirerende, især når man oplever hvordan en gåtur, et spil kort eller gode snakke virkelig spreder glæde og nærvær.” 

Malene 21 år, frivillig Rollemodel
 

“Vi har alle rollemodeller i vores liv. Jeg har selv mødt flere personer, som har inspireret mig, på mange områder, til at blive en bedre udgave af mig selv.
Da jeg læste om Rollemodel-projektet så jeg muligheden for at hjælpe unge mennesker, som mangler en rollemodel i deres liv. Jeg har altid været glad for at hjælpe andre og her føler jeg, at det virkelig har betydning det jeg bidrager med.”

28 årig mandlig Rollemodel
 

Frivillig Rollemodel 24 år udd. Pædagog Rollemodel for en syrisk pige på 16 år 🤲

Slået op af Projekt Rollemodel, Viborg i Mandag den 23. april 2018

Louise 25 år, Frivillig Rollemodel og uddannet pædagog
 

“Jeg kommer selv ud af en familie hvor vi altid har hjulpet andre, som har haft brug for det. Vi har i min familie haft flere plejebørn og er derfor vokset op med, at man hjælper andre.”

Daniel 25 år, Frivillig Rollemodel og uddannet tømrer